Dorianzillich's Weblog

Blogul lui Badea

with 6 comments

M-am uitat pe blogul lui Badea, pe care nu îl frecventez zilnic. Am zis că poate îmi scapă ceva, nu înţeleg inteligenţa supremă de care dă dovadă individul, am zis să studiez, să văd, să observ. Aiurea. Gândurile pe care le exprimă Mircea Badea le poate exprima orice român care a citit 6-7 cărţi la viaţa lui şi care scrie corect româneşte. Ce găsesc acolo? În mare parte jigniri, cuvinte de o joasă speţă, gen „porc”, „cretin”. În ciuda tuturor înjurăturilor pe care le voi primi pe această temă (deoarece asta e marea majoritate a publicului lui Badea, oameni care nu sunt în stare, exact ca şi el, să îşi dea cu părerea fără să jignească), opinez cu convingere şi mai mare că Mircea Badea nu e deloc inteligent, ci un om poate puţin mai deştept şi mai spontan decât, de exemplu, Gigi Becali. Are un mic talent în plus faţă de alţii de a comenta ce scrie în ziare… şi atât. „ L-au dat afara pe mitoman. Cum era cu audientele? Aud? Sper ca porcul sa dea dovada de tarie ca am inteles ca o prefera in cantitati mari”, e un citat de pe blogul maestrului. „ Astia ori sunt prosti, ori a inceput sa le placa”. Acesta e întreg articolul postat acum câteva zile, material ce poartă titlul „Cretini”. Este un limbaj cu adevărat elevat, un limbaj pe care doar un om inteligent îl poate folosi încercând să educe poporul român la un mare vot împotriva lui Băse.

Uite Mirciulică, mi-aş dori o săptămână de vis, cu cinci emisiuni în care să îl ataci pe Băsescu zilnic, dar în acelaşi timp aş aştepta să îi ataci şi pe Geoană, Crin, Vadim şi mai ales pe Felix. Te ţine? Arăta dosarul lui Felix la tine în emisiune şi cu siguranţă vei deveni eroul meu, idolul meu. Arată dosarele tuturor candidaţilor (al celor care nu au avut destul caşcaval pentru a li se face o hârtie cum că nu au colaborat cu securitatea) şi atunci te cred că eşti corect, cinstit şi ai intentii bune. Atacă-l pe Voiculescu măcar pe jumătate din cât dai în Băse, Boc, etc. Nu uita că şi Felix al tău a fost la guvernare, iar pe vremea aia toţi eram împodobiţi în aur, tot poporul avea ce să mănânce, ce să bea, avea salarii mari şi nu ducea lipsă de nimic!

Aştept fani Badea cu opinii şi argumente pertinente, fără să fie nevoie să ne înjurăm, să ne jignim, să ne porcăim. Oare puteţi?

Written by dorian zillich

October 16, 2009 at 8:44 am

6 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. Badea nu vrea sa-si infrunte patronul!:D
    Faptul ca foloseste uneori “cuvinte de joasa speta” denota o anumita frustrare pe care o are si o avem toti, unii mai mult altii mai putin! Inteligenta la fel ca si frustrarea sau alte calitati sau defecte, sunt native si in funtie de drumul ales in viata ele se pot cultiva sau diminua!Faptul ca face uneori lucruri neinteligibile asta nu inseamna ca nu e inteligent poate ca o face din frustrare sau alte cauze care nu pot fi deduse si au un scop ascuns ca de ex. manipularea maselor!

    Ics

    October 16, 2009 at 9:43 am

  2. 10 gogas:P

    Melainda

    October 16, 2009 at 8:36 pm

  3. Poate ca nu foloseste un vocabular elevat, nu i-am masurat inteligenta , asa ca nu ma pronunt, dar este bine ca sunt voci care “urla”, desi “in pustiu”, impotriva unui sistem jegos, corupt. Daca ar fi fost 1000 ca el, care sa aiba acces la media, poate ca nu as fi plecat in pribegie la 7000 km distanta de acea cloaca numita romania.

    chrislord

    October 17, 2009 at 3:06 pm

  4. Alt deontolog? Daca tu crezi ca “porc” e de joasa speta, incearca sa mai iesi din palat unde “nu tii lingurita corect” e jignire.

    Live the real life.

    Nimeni

    October 19, 2009 at 12:02 pm

  5. vezi ca esti platit din bani facuti din actiunila care le-a crescut brusc valoarea.beneficiari ROSCA STANESCU ,PISICUTA VOICULESCU,elegantul TARICEANU inainte de accident ca acum nu mai e v-a ajutat saracul liberalul marele liberal PATRICIU care prin 92 aparea saracul si fara un dinte acum s-a ajuns.Va da lectii de economie de crestere economica cum sa scapati de datorii la stat adica cum sa ne furati banii cu care participam la buget.Frumoasa clica.Acusi te zboara si pe tine ca pe altii daca cinti fals.Sinteti o rusine cind v-a adunati si il mai aduceti si pe alienatul ala si pe cel maimai ciuta dintre ciutaci numai unul si unul.DE FAPT ,,CINE SEAMANA SE ADUNA” Vezi sa nu cinti fals ca te zboara dirijorul,,MOTANEL” PENTRU CINTARETUL BADEA

    ion petru

    November 27, 2009 at 2:23 am

  6. bai nene nu stiu dupa ce te’ai mai uit, nu ai priceput nimic si nu fi stresat, tu citeste pe cine vrei si nu mai fa pe filosofu sef ca nu te prinde chiar deloc, cat despre majoritati sa ne uitam acolo unde se sesizeaza, nu aprecind tu cum sunt oamenii de dincolo de ecran… sa ne uitam la majoritatea care voteaza, reprezentata de cei pe care ii voteaza, nu cred ca tu esti mama omida sa stii ce e dincolo de camerele de filmat… asa ca mars de te mai cultiva ca puti a prostie!

    nimic

    April 8, 2010 at 4:45 pm


Leave a comment